Två personbilar i kollision

Två personbilar krockade på E22 i höjd med Hjärup.

Olyckan skedde vid 13-tiden i höjd med Hjärup. Två personbilar kolliderade men det är oklart hur själva olyckan gick till. Alla som färdades i bilarna hade lyckats att ta sig ut när räddningstjänsten kom till platsen.

– De var ute och spatserade, säger Mats Nilsson på Räddningstjänst Syd.

Det var stopp i trafiken från Trafikplats Lund södra till Trafikplats Kronetorp i riktning mot Trelleborg och stundtals var köerna milslånga. Vid tio över två på eftermiddagen meddelade Trafikverket att det återigen var full framkomlighet på vägen.

 

 

TestHögerKommuninformation

Veckans Pärla test

Nyhetsbrev

Dagens fråga

Malmöfestivalen närmar sig. Ska du dit?

  • Nej (68%, 157 Röster)
  • Ja (32%, 74 Röster)

Antal röster: 231

Loading ... Loading ...
×