Ny utmärkelse till anställda

Vellinge kommun inför utmärkelsen Årets medarbetare. Förutom äran belönas medarbetaren med ett stipendium på 10 000 kronor.

Utmärkelsen ska delas ut i december och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) uppmanar alla som vill att börja nominera redan nu. Utmärkelsen är ett initiativ från Moderaterna i Vellinge kommun.
– Jag hoppas att vi med utmärkelsen ska skapa en stolthet hos de anställda i kommunen, Att de känner att deras insats betyder något och att deras arbete gör skillnad. Jag är stolt över de verksamheter som levereras och det hoppas jag att vi kan visa genom denna utmärkelse, skriver Carina Wutzler i ett pressmeddelande.
Kolleger, chefer och kommuninvånare kan lämna in nomineringar. Genom att införa den här utmärkelsen vill Moderaterna uppmärksamma och uppmuntra personalen i sitt dagliga arbete. Tack vare engagerad och duktig personal kan kommunen leverera service och tjänster av hög kvalitet, konstaterar Carina Wutzler vidare.

Jllkalender

En rad med text

Kommuninformation