Ännu en Seifert tar plats i YIF:s handbollsorganisation

Handboll Ystads IF förstärker sin handbollsorganisation med en ungdomskanslist och gör det med en tjej med ett välklingande efternamn.

33-åriga Michelle Fyhr Seifert, lillasyster till herrelitlagets huvudtränare Sebastian Seifert, är den som den 1 september blir spindeln i ungdomshandbollsnätet från och med den 1 september. I ett pressmeddelande skriver YIF bland annat så här:
– Jakten på vår nya drivna ungdomskanslist är nu över. Efter en noggrann genomgång av de många personer som sökte tjänsten har vi nu valt att anställa Michelle Fyhr Seifert. I rekryteringsprocessen har vi samarbetat med Ystads eget HR-företag, Hireq, som valde ut tre väl kvalificerade kandidater. Valet föll till slut, efter ett stort antal tester och intervjuer, på en tjej som har ett välklingande efternamn.
– Michelle kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara huvudansvarig för all administration kring ungdomsverksamheten. Arbetet innebär bland annat att tillsätta domare, ha kontakt med tränare och föräldrar, uppdatera hemsidor och skriva refererat samt samordna och utveckla lagens försäljningar av till exempel almanackor. Kort sagt är det Michelle som är spindeln i nätet i vår verksamhet när det kommer till den dagliga administrativa driften. Tjänsten kommer vara 50-procentig.

Michelle har ett förflutet som handbollsspelare på elitnivå i såväl Team Eslövs IK som Lugi i Lund och i H65 Höör så sent som 2013.
Hennes moderklubb är Pandora i Ystad.
Michelle är utbildad spa- och massageterapeut.
– Hon kommer att fortsätta jobba med sådana behandlingar parallellt med arbetet hos oss. Närmast kommer Michelle från ett arbete på Ystad Spa & konferenshotell, där hon varit utöver att arbetet som spa- och massageterapeut även varit personalansvarig, konferensansvarig, receptionist och frukostvärdinna, berättar YIF vidare i sitt pressutskick.