Fel på badet tar lång tid att fixa

SVEDALA Flera som besöker friluftsbadet i Svedala tycker att det tar för lång tid innan fel på varmvatten och bastu åtgärdas. Enligt uppgift var varmvattnet på damavdelningen ur funktion i flera veckor.

En som var på badet med sitt barnbarn berättar i ett brev till Svedala kommun att bastun på damavdelningen inte fungerade. När hon påtalade detta för personalen fick hon veta att felet var anmält för flera dagar sedan men att ingenting hänt.
En förälder som också hört av sig till kommunen berättar att varmvattnet varit ur funktion i flera veckor.
”Vi betalar för simskolan och badvakterna säger att det är felanmält. Det har gått veckor utan att någonting sker. När tänker ni fixa varmvattnet? undrar föräldern.
Fritidschef Daniel Kåreda har svarat att det inte är ok att det ska ta så lång tid. Han berättar att synpunkterna framförs till kommunens fastighetsbolag dagligen och att man utgår ifrån att vattnet ska vara varmt snarast.

Jllkalender

En rad med text

Kommuninformation