Missing people anordnar skallgång

Blentarp Har någon sett en 54-årig man som ska ha mörkt hår, vara cirka 185 centimeter lång och smal? Den frågan ställer organisationen Missing people till allmänheten. Mannen gav sig iväg från sitt hem i Blentarp för att motionera och har inte synts till sedan dess.

Senaste observationen är från i tisdags då en man sågs vandra från Ystad djurpark, längs med E65:an. Omfattande sökning efter mannen gjordes i tisdags utan resultat. Under onsdagen var en mindre grupp från Missing people och några anhöriga ute och letade. Även under torsdagskvällen planeras en sökning men utan iaktagelser eller observationer är det svårt.
– Vi famlar lite i intet, säger Tommy Nilsson från Missing people.
Enligt polisen ska mannen vara vid god fysisk vigör och de har inga uppgifter om att han skulle vara förvirrad. Den som har sett något kan höra av sig till 112 eller 114 14.
Vid försvinnande var mannen klädd i beige kortbyxor och beige tröja. Mannen har iakttagits i Ystad-trakten.

Under torsdagskvällen anordnades en skallgång och man sökte också med hjälp av bilar. Som mest var ett 50-tal personer ute och letade. Skallgången håller på fram till midnatt.

Jllkalender

En rad med text

Kommuninformation