Djurdjic fick avstå MFF-träningen

MALMÖ Nikola Djurdjic har ljumskproblem och deltog inte på onsdagens MFF-träning.
- Han var bara ute och kände sig för lite, men det ska inte vara någon fara, säger Malmö FF:s assisterande tränare Olof Persson.

Efter den dubbla urladdnigen mot Red Bull Salzburg i onsdags och IFK Göteborg i söndags var det träningsfritt både på måndagen och tisdagen. På onsdagen körde dock alla som inte deltog i U21-matchen dagen före – seger 2-0 mot Kalmar FF – igång igen.
Med undantag av det 29-åriga serbiska anfallsförvärvet, som gjort sådan succé direkt i MFF.
– Om han tränar torsdag får vi se. Men det ska inte vara någon fara för helgens hemmamatch mot Gefle.
Då ska även Andreas Vindheim vara tillgänglig.
Därmed är skadelistan tom med undantag av målvakten Zlatan Azinovic, men Agon Mehmeti är avstängd på grund av tre varningar och Yoshimar Yotún efter utvisningen mot IFK Göteborg.
Träningen var rätt lugn.
– Även om vi bara hållit upp i två dagar märks det direkt. Men den här veckan utan matcher kommer bra för oss och flera spelare fick en god genomkörare i U21, säger Olof Persson.
Åge Hareide var inte på plats. Han tillbringade dagen i Skottland där han tillsammans med MFF.s chefsscout Vito Stavljanin såg Celtic FC:s bortamatch mot Kilmarnock.
Nu är det också klart att MFF Supports tre chartrade flygplan till matchen på onsdag är helt fullbokade.
Totalt kommer 537 supportrar att resa med MFF Support. 180 på en A320, 168 på en B737 samt 189 på en B737-800. I sista stund lyckades man boka om ett av planen till ett större och öka antalet platser med cirka 40.